2. února 2010

The Law Of Averages Said That I Was Going To Get My Heart Broken

Na Zero je dobrá ta věc, že v určitém momentu začnete mít pocit, že vám místo Karen O zpívá jako bonus ještě někdo jiný, vypínáte zvuk v iTunes a zjišťujete, že ne, že to opravdu posloucháte jen a jenom první písničku z It's Blitz. Chci na ně zase jít. Tím nechci říct, že bych si necenila dob, kdy můžu hezky v klidu sedět doma, dívat se na videa těch šťastných, kteří byli na Bloc Party a litovat se, ale přece jenom už jsem na koncertě dlouho nebyla. Včera jsem byla asi tak pět minut v euforii, když jsem zjistila, že tady zřejmě budou na konci března The Subways. Po pěti minutách, kdy jsem se rozhodla nečekat a rovnou se zeptat matky, mi byl adresován dotaz "A kdy jste na tom lyžáku vlastně?", načež jsem si uvědomila, že od dvacátého sedmého do třicátého prvního března jsme ve Štýrsku a že koncert se koná dvacátého devátého března a že se tedy vyskytl menší problém. Hm.
Ale zůstávám optimistická. Například dneska během vyučování jsem se rozhodla pro svůj budoucí studijní obor a to je prosím velice vzácná věc, neboť já a moje nerozhodnost jsme už legendární a navíc je to i pěkně znějící obor, takže se budu cejtit, až o tom budu někomu vykládat. Taky jsem ale uvažovala nad tím, že můj maturitní ročník má maturovat v roce 2013, kterýžto rok, pokud se pesimisté, vědci a Mayové nemýlí, bychom už vůbec nemuseli zažít, a tudíž bych ani já nebyla schopná navštěvovat sdružená uměnovědná studia na univerzitě Masarykově. To by bylo nemilé. Zrovna jsem se totiž dočetla, že absolventům se nabízí možnost pracovat kupříkladu v knihovně, což mně osobně přijde jako nebe. Asi ne tak úplně můj intelekt doceňující nebe, ale nebe.
A protože mám dneska velice dobrou náladu, dokonce mi ji nezkazilo ani tričko Vypsané fiXy, ani moje teď-už-asi-ne kamarádka, tak jsem se rozhodla (zase) si stáhnout Patricka Wolfa, neboť po tom, co jsem si v iTunes odoznačila všechny písničky z The Bachelor kromě The Childcatchera, jsem dospěla k názoru, že to možná zase o trochu odložím. Ale najednou mám v iPodu volných čtyři sta šedesát MB a to mě rozveselilo tak, že stahuju Wind in the Wires a The Magic Position je pak na řadě.
Tak. A jdu si lehnout do postele, číst Wodehouse a přemýšlet nad tou oldschool dobou tak šest, sedm let zpátky, kdy jsem velice výrazně protestovala proti chození do postele o půl deváté, k čemuž jsem byla nucena matkou, a nad tou změnou, kdy do postele lezu dobrovolně ještě před půl devátou.
Z Burberry zase zveřejnili nějaký fotky. A to už jsem přemýšlela nad tím, že bych si tu tapetu s Craigem a Watson mohla změnit.

9 komentářů:

  1. ten obor co sis vybrala se mi taky zamlouvá. Já jsem si jednou vybrala Estetiku na FF UK.
    Jinak ta zpráva o Subways, mě taky potěšila, ale ani jsem se mámy neptala jestli....je mi jasný, že by to bylo během 10 sekund zamítnuto :/ a pak nemyslim si že bych měla doprovad atak....ach

    OdpovědětVymazat
  2. Hm, taky mě ten rok 2012 trochu znepokojuje. Teoreticky bych v něm měla dělat bakalářskou zkoušku, ale znáš to... Když teda nebude onen obávaný konec světa, tak se možná ve škole přeci jen potkáme. (Teď se bojím, že předchozí věta bude chápána jako nějaká demotivace vůči tvému budoucímu studiu.) :D
    Ale jako obrovskou motivaci můžeš naopak brát knihovnu FF (4 patra).

    OdpovědětVymazat
  3. NVN: Estetika.. to by taky nemuselo být špatný, ale já bych asi chtěla víc přes to umění a tak. Rozhodně ale já osobně nějaká umělkyně nejsem, mně vyhovuje spíš ta teoretická stránka věci. Ale ti Subways mě tak naštvali.. Já úplně nadšená "Jé, Subways tu budou, to bych třeba i šla!" a pak vidím ten dvacátej devátej březen.. Ghhhr.
    PIN^: Hm uvidíme uvidíme uvidíme. Na ten mnou vybraný obor je zkouška jenom z Všeobecných předpokladů, tzn možná bych se tam mohla dostat :D Ještě budu muset vyzjistit, jestli je tam povinný tělocvik, protože jestli ano, tak budu svoje rozhodnutí přehodnocovat.. Čtyři patra? Ach! Nebe! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak teď nevím, jestli to mám napsat nebo radši ne, ale risknu to - jímá mne neblahé tušení, že celá FF má dva semestry povinnou TV. Vlastně mám takový nepříjemný pocit, že to tak má celá MUNI.
    (Oh! Ta zkratka! PIN :D)

    OdpovědětVymazat
  5. Pardon :D PIA, samozřejmě, asi jsem se dívala na to "n" v absentia a nějak jsem to tam napsala.. :D Povinný tělocvik? Ale ne! Teď už mi jenom někdo řekne, že je i matematika, a to bude konec. Hmmm ale tak tělocvik bych přežila. Možná.

    OdpovědětVymazat
  6. Když jsem ho teď přežila já, tak pro tebe to bude procházka růžovým sadem. Neboj, on má hodně odvětví, ze kterých si můžeš vybrat ten "nej" sport.
    PS: Ne, matematika ne. (Jinak bych tam asi nebyla ani já)

    OdpovědětVymazat
  7. Bejby, kdyby sem přijela moje oblíbená kapela a já měla jet na lyžák nebo podobnou blbost, neváhala bych ani minutu! Jeď! Samozřejmě na ten koncert :)

    OdpovědětVymazat
  8. PIA: Výborně. Cokoliv, jenom ne gymnastiku a atletiku.
    A: To já bych zase váhala. Ještě budu mít určitě příležitost se na Subways podívat, kdežto lyžák je to už takhle poslední, co v životě zažiju. Ne že by to pro mě tolik znamenalo, lyžování je mi úplně ukradený, ale celkově nesnáším lidi, co takhle kazí kolektiv. A navíc už je zaplacená záloha a všecko :D

    OdpovědětVymazat