23. ledna 2010

Everybody Make Your Genetics Your Bitch

Arktický počasí. Dala jsem si ráno dvacetiminutovou procházku a sedmiminutový postávání v mínus patnácti, abych stihla autobus a vlak a pak Brno a Leničku a Ve. Teď mám asi rýmu, hlava moc bolí a ještě pořád mě neopustilo podezření, že jsem onemocněla. Rozhodla jsem se vykašlat na Ovidia, v tomhle stavu mám náladu jenom na Adamse a Wodehouse a určitě bych Proměny plně nedocenila totiž. Koupila jsem si tři flašky vitaminové vody a dvě už jsem vypila, kašlu na jahodový pití a džusíky. A dostala jsem svůj opožděný vánoční dárek, šak dneska jsem si pouštěla Pride and Prejudice a Vati seděl v křesle a luštil sudoku a občas zvedl hlavu, aby pronesl nějakou nechutnou poznámku. Nechutnou, ale vtipnou, to se musí nechat. Nějak nevím, jestli se mám ráda. Co ale vím, je to, že kdybych někde vykouzlila tisíc korun českých a navštívila Háemko a koupila si tu parádní černou bundičku, co mi tolik připomíná Gavina, že bych se měla ráda aspoň o trošičku víc. Mám na sobě modrý svetr a černý svetr a pruhované triko a na nohách nové žvýkačkově růžové pantofle a je mi pořád lehce zima, oh man. Ale zas, kdybych onemocněla, tak bych jenom musela jít na pondělní tělocvik, abych nemusela dělat hloupé komisionálky, a pak bych jenom mohla sedět doma a koukat na filmy a číst knížky a poslouchat hudbu 24/7 a nemusela bych se rozčilovat s kamarádkami, se kterými se nebavím, kterýžto fakt já osobně měnit nehodlám. Dnes kolem půl jedné v noci jsem dokoukala Doriana Graye s Benem a Colinem, zařadila ho do své top sedmičky filmů a Bena do nezveřejnitelné kategorie. Asi udělám repete. Teďka jenom nevím, jestli si k tomu mám uvařit čaj anebo vytrvale pít kokosovou variaci na aloe vera pití. Erhm.

4 komentáře:

  1. ta zima mě začíná štvát, kdyby byla jen zima a žádnej sníh...to by ještě šlo. Ale ty namrzlý silnce a chodníky mě štvou!
    a na toho Doriana Graye bych taky už mohla kouknout, nebo až doštu knížku?!

    OdpovědětVymazat
  2. ..nebo kdyby byl sníh (ale ne na chodníku, ani led, ughh) a nebyla by zima, to by bylo ještě lepšejší.
    A na Doriana koukni co nejdřív! Je to, no, výborný.

    OdpovědětVymazat
  3. no rada se urcite mej, myslim ze to je zakladni podminka, aby zivot nestal za velky kulovy. btw co to ma spolecnyho se vzhledem nebo s oblecenim? :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak a mně vcelku nic není (o víkendu mě jen bolelo v krku a v sobotu jsem se zúčastnila plesu, z kterého jsem ještě teď malinko unavená, ale veskrze je to jenom jedna velká simulace) a stejně jsem necvičila :))

    OdpovědětVymazat