13. ledna 2011

Tea? Seems legit

Nemůžu se dočkat víkendu. Kromě středy jsme každý den v tomhle týdnu psali ve škole nejméně jeden test, ať už Kontrollarbeit v němčině v pondělí nebo čtvrtletní práci z matematiky, co mě čeká zítra a na kterou bych se měla jít pravděpodobně učit, já chodím spát pravidelně kolem půlnoci, ráno stěží stíhám a potom usínám v každé hodině. Jak se v pátek vrátím domů ze školy, hodlám se okamžitě zabarikádovat ve svém pokoji, zajistit si pravidelný přísun dobrého jídla a čaje, příležitostnou společnost našeho štěněte, abych se ujistila, že na mně někomu ještě pořád záleží, a mezitím budu číst, dívat se na filmy a seriály a hlavně spát. V pondělí se vrátím do školy jako nový člověk a budu na všechny laskavá a na nikoho se křivě nepodívám a vůbec. Tedy, snad. Vážně nemůžu pochopit ty, co jsou od pondělí do pátku ve společnosti ostatních lidí a dobrovolně v tom pokračují i o víkendu. Pro mě tyhle dva dny slouží především k tomu, abych si odpočinula od okolního světa, strávila nějaký čas sama se sebou a dohnala všechno to lenošení, co jsem za týden nestihla. K tomuhle účelu je ideální být u táty; neuvěřitelně pohodlná postel, topení nepřetržitě zapnuté, velmi široká obrazovka počítače, příroda na pokochání při pohledu z okna a tolik jídla, pití a alkoholu, kolik si jen přeji. Já si vlastně docela často stěžuju, ale přitom nemám ani tak moc na co. Jednu kapitolu jsem teď očividně pozitivně uzavřela, další přijde zase někdy jindy, dnes jsem nosila sluneční brýle, jedla čokoládový donut a měla se moc hezky.

8 komentářů:

  1. seems legit :-) je dobré uvědomit si čas od času, co vlastně člověk celkem má...
    btw, ty jsi čajová?

    OdpovědětVymazat
  2. naprostej souhlas! jaké máš nejradši?

    OdpovědětVymazat
  3. earl grey a jeho nejrůznější variace, tzn s mlékem, s cukrem, bez ničeho, záleží na tom, na co mám chuť, zelený čaj, mátový, irish cream a v poslední době nepiju nic jiného než ovocné čaje milford. ale mám ráda i ostatní, jenom tyhle jsou ty stálice))

    OdpovědětVymazat
  4. to zní dobře... osobně se teď specializuju hlavně na puerhy... ale na earlu jsem začínal a taky si rád dám leccos :-)

    OdpovědětVymazat
  5. naprosto chápu, každý pátek chodím domů s vědomím, že krásných 84 hodin (cca) neuvidím nikoho ze svých spolužáků..

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem moc ráda, že už je víkend...akorát já se mazlím s kočkou :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jůů, ty máš štěně? (Člověk to tu chvilku nečte a hned takový novinky!) Taky Vaše rodina začala hromadně šišlat? :D Nás to pořád ještě nepřešlo a to je psovi půl roku. :-)

    OdpovědětVymazat