6. října 2010

You've got blood on your hands and I know it's mine

Když nepíšu za střízliva, napíšu aspoň po dvou rumech a tequile. Hmmm. Taneční. Tentokrát to byla zábava. Alkohol mi paradoxně zlepšil rovnováhu (aspoň si to myslím) a něco jako otočky ve waltzu nebo čača bylo trapně jednoduché provést. O něco jsem si rozřízla prst, fajn, ale měla jsem krásné šaty a asi pět kilo tekutých očních linek a připadala jsem si jako mýval. Mýval na podpatcích, samozřejmě. Takže. Ehem, ehem. Odolala jsem pokušení spát v těch šatech (Které můžete mít bez ramínek nebo s jedním nebo rovnou se dvěma. Jak geniální je tohle?!), oblékla si košili, kterou jsem kdysi ukradla tátovi a chystám se podívat na nejnovější díl How I Met Your Mother a pak jít spát a předstírat, že se nemám učit slovíčka do němčiny, a nechat si zdát o tom blbečkovi. Výborně, výborně. Víc takových večerů. Je moc prima poslouchat Killers a Coldplay a Sinatru a smát se učebnici do němčiny. Spotřeba kávy se zvyšuje neúměrně k mé peněžní situaci; počítám, že zítra si poběžím k automatu každou přestávku. Třeba potkám i toho blbečka. A to se vyplatí!

3 komentáře:

  1. takže jak taylor momsen (bo ako se to méno píše), všichni chodíte do tanečních a já se jim už dvakrát vyhla. díkybohu.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak otočky byly docela vtipný, co si tak vzpomínám. Škoda, že jsi ten svůj 'recept na rovnováhu' neměla pro mě už tenkrát. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ha, já vlastně ani jinak než opilá netancuji, jelikož to neumím :)

    OdpovědětVymazat