10. srpna 2010

And I don't think you realise I'm coming for your neck

Příjemné ráno s Johnem Mayerem. Tedy tak příjemné, jak jen ráno, kdy víte, že si budete muset zabalit věci a vyřešit iks dalších věcí, může být. Určitě se mi zdál hrozně prima sen, kde se elegantním způsobem vyřešila jedna situace a celé se to zakončilo oslavným hromadným tancem. Bohužel si to vůbec nepamatuju. Papoušek nám už málem uletěl, doteď nechápu, jak ho máma vlastně zachránila; vždyť už byl venku na balkóně. Takové rodinné dobrodružství, řekla bych. Na nadcházejících pár dní meteorologické ústavy hlásí opět vydatné deště. Ah, a kde že to vlastně budu já? Na Open Air festivalu, který je mimo jiné podezřele blízko povodňové oblasti? Pravda pravdoucí. Předpokládám, že si tam i zaplaveme. Táta mě instruoval, abych si pití kupovala vždycky sama a od nikoho si žádné nebrala, kdyby mě tam chtěl někdo zdrogovat, a ať zapomenu na, cituji, "takový ty malý bílý prášky". Máma zase projevila obavu z onoho předpovězeného deště a pak mi vyprávěla okouzlující historku o tom, jak nějaké slečně, která také navštěvovala festival, v noci rozřízli stan a okradli ji. Mám já to ale uvědomělé rodiče! Já řeším více povrchní problémy, jako třeba kde si tam nabiju mobil a iPod a jak se vyrovnám s tím, že si s sebou zřejmě nebudu moct vzít fén. Myslím, že se ještě hodně zasmějeme. Ale tohle všechno dalece vyrovná fakt, že uvidím Kasabian, což mě naplňuje obrovskou euforií a zatím si to ani neuvědomuju. Počítám, že až přijdou na pódium, tak jako správná fangirl přinejmenším omdlím anebo začnu hystericky plakat. A pak začnu vymýšlet plán, jak odlákat Serge od zbytku kapely a přimět ho, aby opustil svou přítelkyni/manželku a nedávno narozeného syna a začal nový, slibný život se mnou tady v Česku. Ha ha. Zrovna mám na sobě vypůjčený šedý cardigan a cítím se v něm jako Emma Thompson. Asi se mi to líbí, ten pocit. A co teď, a co teď?

6 komentářů:

  1. hm, řeším úplně ty stejné problémy (povodně, mobil, ipod, fén + žehlička). myslím ale, že na nějakou péči o vlasy nebude počasí, déšť už se o to postará. a mám za úkol si dneska někde koupit pepřák :D

    OdpovědětVymazat
  2. Pepřák? Hmmmm. Nevíš, kolik tak může stát? :D

    OdpovědětVymazat
  3. Sergio ♥

    ach ach užij si Kasabian a na "get loose, get loose" to musíš řvát aji za mne!

    OdpovědětVymazat
  4. Týjo, taky mě na RfP štvalo, že nemám fén a žehličku...mé vlasy vypadaly hrozně!

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Hej, obejmi ty kluky ušaté i za mě. Rve mi to srdce, že tam nebudu a budu si to vyčítat do konce svého bídného života.

    OdpovědětVymazat