2. července 2010

I'm the weekend warrior

Je první prázdninový den a já viděla dva filmy, z toho jeden byl romantický a ten další zase s Lindsay Lohan. Na druhou stranu, co si budeme povídat, pro výše uvedenou slečnu jsem měla vždycky slabost a když mi jedna moje spolusoutěžící na olympiádě z češtiny řekla, že vypadám jako ona, nezlobila jsem se.
Předalo se vysvědčení, šli jsme chlastat do parku vodku s džusem, pak jsem odpoledne seděli v přírodě a já si jako suvenýr odnesla dvě klíšťata a přinejmenším dvacet komářích štípanců. Proto nemám ráda léto a přírodu.
Já nejsem mrtvá, jenom nechci psát, není o čem, něco napíšu a nelíbí se mi to a potom se nenávidím ještě víc. Tak to je. Asi se po dovolené přebarvím na tmavěhnědo. Jen tak, z nudy. Přála bych si, aby byly Vánoce. Nebo aspoň zima. I podzim a mlha by mi stačila.
Teď mi zachraňují život MGMT.

ŽE JÁ ZAČNU PUBLIKOVAT ČLÁNKY PLNÉ FOTEK! Slov se mi touhle dobou moc nedostává.

3 komentáře:

  1. Tohle je hezkej článek :)
    Já jsem teda trochu divná, protože já moc nemám ráda podzim a zimu, tedy hlavně tu zimu, a když nastanou tyhle dvě období, tak se strašně těším na jaro a léto, ani se nemůžu dočkat! No a teď je léto a já si říkám: "Kéž by už byl podzim." Já nevím. Lidi prostě chtějí to, co nemají, a když to dostanou, tak už to zase nechtějí.

    OdpovědětVymazat
  2. Konečně někdo, kdo nemá rád léto! Já mám ráda prázdniny a vodu ale ty vedra jsou hrozný...
    A při popíjení vína mě poštípala hovada, což je určitě mnohem horší (asi na ně mám alergii)
    ps: tvoje současné vlasy a kukuč je úplně nejlepší, žádné barvení!
    :))

    OdpovědětVymazat