22. května 2010

Beautiful losers

Je sice moc hezké, že se snažím, kupuju si rukolu a smetanové sýry a piju hruškový džus a chodím se do zahrady projít mezi pampelišky a jabloně. To ale nemůže zabránit tomu, že životem jen tak proplouvám. Kdyby mi bylo třicet a víc, vážně bych zvažovala možnost mít dítě. To teď ale není mým primárním zájmem, vlastně to není ani mým sekundárním nebo jakýmkoli jiným zájmem. Já jen tak pro příklad. Jistým řešením je uklízet si pokoj a přemýšlet o věcech víc do hloubky než obvykle a doufat v zázrak. Ale tohle teoreticky vzato není stěžování. Posledních pár týdnů jsem šťastná; tak šťastná, jak jen může člověk v mé situaci být. ...jaká je asi doba trvanlivosti pěny do koupele?

"Na sex si vůbec nevzpomínám," pronesl po chvíli. "Ale určitě byl skvělý. Pamatuji se, že mě naučila všechno o prasatech, jak je porcovat a upravovat."

2 komentáře:

  1. Z čeho je ten úryvek? :)
    A co je rukola?:D
    Nu...ale hlavně, že jsi šťastná :))
    Pěna do koupele, hmmm...such an interesting question ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Úryvek je z Amsterodamu od Iana McEwana.
    Rukola je takovej salát, co vypadá jako pampeliškový listy.
    A s tou pěnou do koupele by mě to zajímalo. Mám jednu takovou z Ikei, která sice krásně voní a všechno, ale koupili jsme ji před iks roky. Hm. Až budu mít vyrážku nebo tak, tak to zjistím. :D

    OdpovědětVymazat