24. prosince 2009

Vír totální perspektivy

Já jenom, že není fajn trávit Štědrý večer se vzpomínkou na ty hnědé oči. Teoreticky vzato ani na ty ocelově modré, ale ta vzpomínka už je daleko méně intenzivní. I wonder.. Radši ne. Za tři hodiny budu ležet v posteli a mít debrezi, ha, here we go again. Jsem si myslela, že to přijde, ale nepřipravila se na to, dokonce ani pokoj jsem si neuklidila a teď se ukazuje, jak fatální chyba to byla. Máte pocit, že bych při současné nihilistické náladě měla chuť věšet trička na ramínka a vyskládávat věci z tašky? Aspoň jsme dopoledne na hřbitově potkali polovinu Blanska včetně mých nevlastních příbuzných, já tam v sukni a s nalakovanými vlasy a sestra s neobyčejně veselou náladou. Chtěla jsem vstávat v osm, abych všechno stíhala, y'know, nakonec snad ani nebylo co stíhat. Podívala jsem se na Blackadder's Christmas Carol a než jsme šli večeřet, tak jsem si pustila The Nightmare Before Christmas, já vám nevím, ale docela pohoda. Zítra je velkolepá návštěva u příbuzných, co ani nejsou moji, takže se nabízí otázka, proč prostě nespím do 2 p.m., na což mám odpověď v podobě promítání svatebního videa, které je tak vtipné a absurdní a letní, že ho prostě chci zase vidět. Jenom doufám, že přeskočí tu část s pitomou matčinou svědkyní, kde říká cosi o osudu a o "Hance, která byla tou dobou ještě šťastně vdaná". Ach jo. Ono to vždycky začíná hugs, všímáte si? Ale přemýšlela jsem nad tím, když jsme šli ze Svoboďáku na nádraží. A další hug by mi popravdě nevadil, ne. Ale ne. To je tak.. nevhodné. Yea, a Fröhliche Weihnachten.

7 komentářů:

  1. Svatá šnorchlino, ještě chybí Grinch! (Hm, nebo jsi to jen nenapsala.)

    OdpovědětVymazat
  2. Grinche jsem ještě nestihla. Máme ho jenom nahraného na kazetě a video je v obýváku, kde moc času netrávím. Ale třeba se na něho ještě podívám.
    ..nebo to bylo myšleno v negativním smyslu? Takhle to nepoznám.

    OdpovědětVymazat
  3. Pojem "negativní" v souvislosti s tebou a tvým vkusem na filmy neznám.<

    OdpovědětVymazat
  4. Nechci to nějak zlehčovat, ale VÍR TOTÁLNÍ PERSPEKTIVY je určitě horší;)

    OdpovědětVymazat
  5. A tak to je asi fakt, no. Pokud bychom nebyli v našem vlastním soukromém vesmíru, pak bychom to možná přežili se zdravým rozumem. Možná.

    OdpovědětVymazat