27. října 2009

I'll be good I think I could be

Nakonec jsem došla ke zjištění, že můj vnitřní život není vůbec špatný. Sedla jsem si na stůl v obýváku ve Vatiho svetru a tak ňák mě to napadlo. Vlastně sama se sebou docela dobře vyjdu. I když momentálně procházím obdobím, kdy se mi na sobě nic nelíbí, ani košile ne, ani černé tričko ne, ani šedé tričko ne, si koupím ty krásné šaty na prodlouženou, kam pak vážně půjdu, a třeba pak budu moct jít normálně po škole, aniž bych se musela sledovat v oknech a skleněných dveřích a skleněných vitrínách a nechtít skočit z nejvyššího patra až k automatu na pití (Ne že by to nebyl tak špatný nápad, ale pak bych asi odradila děcka od kupování si kafe a Kinder Buena v bufetu a to bych si neodpustila, já mám Radečka docela ráda). A chtělo by to něco nadýchaného. Chápejte, už jsem rozečetla Twilight a dneska ráno jsem si říkala To si musím dát na must see seznam. I mean.. Mám čtyři roky do maturity, do vysoké a bavím se vyhledáváním si studijních oborů na univerzitách. Je to stejné, jako když vyšiluju, že se nestihnu podívat na všechny filmy, které chci, protože můžu zítra klidně umřít. A pak že nejsem hysterická. (A Přelet nad kukaččím hnízdem jsem taky ještě neviděla) Jsem ráno zaspala a probudila se se ztuhlým krkem; ale pak se na mě na chodbě tak krásně usmál, dvakrát vlastně, já se usmála na něho, taky dvakrát, a jako jo.

5 komentářů:

  1. ..obory na muni mám už zmáknutý, v nadýchanejch budeš vypadat jak víla úplně a neskákej, nejen kvůli tomu, že by klesly tržby.

    OdpovědětVymazat
  2. radši ani nepřemýšlím nad tím, že bych mohla třeba zítra umřít nebo tak, bo pocit že moc věcí nestihnu mne děsí i tak...
    a navíc, představ si tu ošklivou stránku věci, jak by to tam asi vypadalo kdyby jsi skončila a dopadla nějak ošklivěji....

    OdpovědětVymazat
  3. vybrala si teda už nějakou fakutltu popř. obor? Já se tím zabývala (:D) nedávno. Estetika is what i want.

    OdpovědětVymazat
  4. Sdružená uměnovědná studia zní docela dobře. Estetika zní dobře.

    OdpovědětVymazat
  5. s těmi filmy tě chápu, ne že bych se zrovna bál, že umřu, ale už jen vidět, co vidět chci, by zabralo tak dva poměrně dlouhé životy... nehledě na ostatní aktivity.

    OdpovědětVymazat