3. listopadu 2009

Besides the gravy needs sieving / Surely not, just stir it, Una

Asi mám ráda zimu. První sníh spíš. Cokoliv, co trvá delší dobu, totiž přestává být výjimečné a otravuje mě neustálou potřebou aspoň tří, čtyř vrstev oblečení a zimních bot. Nepřipadá vám to magický? Připadá. Včera jsem asi trochu měla krizi. Přišla jsem na to, v čem ten celý problém s panem Darcym spočívá, ono je to to samé, jako tenkrát v listopadu. A předmět, kolem kterého se to všechno točí, mám už asi dva týdny v nočním stolku a místo toho čtu Irvinga a Viewegha a druhý díl Jihu proti Severu a mám čas. A ráno nebylo tak dobré. Místo Cheerios jsem jedla už trochu okoralý loupák a pila zelený čaj, hm, chybí mi můj velký sortiment čajů, který mám u Vatiho. A když už o něm mluvíme, nejmíň společenský člověk všech dob (já) byl prakticky přinucen udělat druhý díl červnové akce. A začíná se to komplikovat. Jestli se neopiju už cestou tam v autobuse, bude to špatný. (A pak bude následovat klasická situace podle Kristýny, ale o tom si povíme, ehm, jindy.) You make me laugh - at you of course, not with you. Významný objev, podle něhož vypadá strejda jako Hugh Grant, i když si zcela dobře nedovedu představit strejdu, jak říká And you were, incidentally, the best shag I ever had. To ne. Dneska na mě nasněžilo, no, čepici jsem si sice do tašky dala, ale zmohla jsem se jenom na fijalové rukavice. Možná, že nakonec budu hodnotit úterý jako nejnáročnější den z celého týdne; šestá hodina matematika, sedmá fyzika, tenhle časový úsek jsem většinou ospalá a mám co dělat, abych zakrývala zívání. Hm, co ještě je smutné? Když si tak chodíte ve sněhu, mokré vlasy vám pak uschnou do pěkného tvaru a ráno si máte umývat vlasy. Třeba bude sněžit zas. Možná bych to i chtěla; už dlouho mám chuť pustit si Love Actually a to prostě nemožete, když na to není atmosféra. ('Kay, tak jsem si to pustila na konci letních prázdnin a co.) Zítra si vezmu to šedý tričko, černé All Stars, které dneska došly, to nejlepší do sněhu, a asi i Vatiho svetr; nemám náladu trávit vzácné minuty z velké přestávky ve skříňkách, kde na sebe budu rvát mikinu.

4 komentáře:

  1. Taky máme velkou zásobu čajů :) Zima je ošklivá.

    OdpovědětVymazat
  2. taky mám ráda zimu. ale nesmí pršet a foukat vítr. Mám ráda, když je čerstvě nasněžíno a svítí sluníčko. takový to, který tě skoro spálí-> mám ráda zimu na horách.
    strašně mě sere, že Irving píše tak dlouhý knížky. Protože ho ráda čtu, ale vidina dlouhý knížky mě trochu odradí a trvá mi to dýl...kdyby to dělal na díly....no bylo by to asi divný

    OdpovědětVymazat
  3. mi chutná loupák namáčenej do kafe. to mám vod prababičky. vopraudu to je dobrý.

    OdpovědětVymazat
  4. Nic: Taková zima je krásná, to je fakt. Nebo taková ta zima alá konec první a vlastně i druhé Bridget Jones, jestli jsi viděla. Jo a od Irvinga teď čtu Pokus o záchranu čuňáka Sneeda a to je krátké. Měla bych si zas přečíst Garpa někdy.
    Euv: Si někdy namáčím loupák do čaje. Taky brý. Do Irish Creamu třeba.

    OdpovědětVymazat